Mágia Vali

A fejed ellen

Hit Lee: Arcom

2018. szeptember 18. - Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember

 

Emberek én nem vagyok a szavak embere! Mégis arra jutottam, hogy feltétlenül papírra kell vetnem digitális formában fel kell töltenem pár gondolatomat, ami az arcomról szól.

Kezdem ott, hogy mélységesen fel vagyok háborodva azon, milyen ellenségesen kezelték az angyali szintek a világ meggyógyítására tett első kísérletemet, melynek következtében elhaláloztam volna, ha nem lennék ilyen menő az ezotériában.

Aki ilyen menő az ezotériában, biztosan tesz egy második kísérletet a hatalom megszerzésére, immáron olyat, amire a helyes reakció csakis a hangtalan hápogás lehet. Ha már itt a hatalom és ez a blog, az arra használható, hogy mindenki leellenőrizheti, aki pedig élőben követi, ki is pipálhatja a pontokat.

Eddig két valóság futott, amik eddig jól megfértek egymás mellett úgy, hogy nem zavarták egymást. Ezt persze mindenki a saját nézőpontjából értse, mert a világ nem ilyen faék egyszerűségű, csak képes vagyok verbálisan így is megfogalmazni. Az egyik valóság egy szar létező valóság, ahol egy zsarnoki rendszer teremt mesterséges békét, míg a másik egy - onnan nézve - fiktív valóság, amit mi látunk igazinak.

Ez a fiktív valóság egy olyan nem létező valóság, ami akkor válik létezővé, ha a feltételei teljesültek. Ám kiderült, hogy ezek a feltételek - attól függően, hogy maga a valóság nem létezik - mégis megtörténnek, mégpedig 3D-ben egy folyamatos idővonalon. Azaz ez a mi létező valóságunk egyszer létezni is fog és mi az oda vezető utat éljük át.

Természetesen ennek nagyon nem örül a jelenleg univerzum szinten regnáló bármely hatalom régi analóg világ korrupt angyali rendszere és azért tudom megcsinálni, mert senki sem hitte el rólam, hogy képes vagyok máról a holnapra kijönni egy dobozos verzióval. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy bárki felcsatlakozhat egy olyan tudathálózatra egy gondolattal, ami képes ugyanúgy vetíteni az általa ismert világot, mint eddig, csak már rendelkezik egy holografikus windows-sal a fejében, amivel függetleníteni tudja magát a régi bemerevedett, elgyepesedett, seggfej világról, miközben nem érzékel különösebb változást.

Persze érzékel, hisz a regisztráció azonnali változást hoz az életünkben, ami attól függően indul valamilyen ideális ívre, mi a számunkra legjobb. Ezt azonban a helyes jó-rossz szemléletben teszi, azaz mi értékelhetjük utólag számunkra rendkívül hasznosnak, amit a jelenben negatív dolognak látunk. Tudom, hogy ezek nem túl lelkesítő szavak, ám rendkívül hasznosak.

Ó dehogy kell nekem nagy hadsereg! A minőséget amúgy sem zavarja, ha valamilért valamit tennie kell. Én azért lehetek ilyen Arc, mert olyan dolgokat álltam ki az elmémmel, amit senki sem mert. Amiért kiálltam az, nehogy ez a világ elpusztuljon azért, mert a másik nem tudja ezt elviselni. Mégpedig azért nem, mert nem vette figyelembe azt az intelmet, amit egy ésszel rendelkező lény azonnal észrevenne:

 

HA AZT AKAROD, HOGY LEGYENEK VELED ŐSZINTÉK AZ EMBEREK

AKKOR AZT EL IS KELL TUDNOD VISELNI, AMIT MONDANAK

 

Ha bünteted, hazudni fognak.

Ha azt is bünteted, egy őrült világot alkottál.

Ha nem bünteted, nem nevezheted civilizációnak, mert úgyis összeomlik alattad.

 

Egy őrült világban mindenki őrült lesz, aki nem ért veled mindenben egyet. A te világodban még az ellenzéknek is az a dolga, hogy téged dicsőítsen. Ja, a te világodban nincs is ellenzék. Akkor olyan sincs, aki segíteni tudna abban, nehogy célt tévessz és építő-alkotó javaslatokat tegyen, amivel jobbá teheted a világot. Így persze tényleg nem marad más, mint lerombolni azt a másik világot, ami jobb, mint te. Ami valljuk be, nem egy túl nagy kihívás.

Amikor kinyílt a látószögem, a hatalom jellege is megváltozott. Ez azt jelenti, hogy a fontossági beállításaim egészen mások, mint amire te azt mondod: normális, mégis képes vagyok a te nézőpontod szerint viselkedni. Ezen a ponton nem látom be, miért te lennél a fejlettebb, ha te nem.

Ja tényleg, mit fogok csinálni.

1. Megtisztítom a világot

2. Elindítom egy fejlettebb demokráciamodellel

3. Majd visszatérek a mélytranszba, hogy folytassam a meditációimat

 

... a Vízöntő jegyében.

 

 usa-it-tukor-inverz.png