Mágia Vali

A fejed ellen

Csajozási protokoll

Különben minek?

2018. október 16. - Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember

 

Alapból azzal kezdeném, hogy bár esztétikailag és művészileg lenyűgöző a Nő, szakmailag azonban nagyon magasan van a Léc és itt olyan tudatszinteket értek, amik mellett egy átlagelme számára a beleőrülés lenne a megfelelő szó. Ezért - tényleg bocsika - de elengedhetetlen, hogy olyan védelmi rendszert húzzak fel magam köré, ami nem engem véd, hanem a csajokat.

Kezdem ott, hogy a harmincas éveim elején kezdtem szép utamat a Mélytransz Tartomány felé és ahogy nézem az ötvenes éveim elején jövök ki belőle. Bár 10 évet világéletemben simán letagadhattam volna, nem gondolom, hogy célszerű olyan célt kitűznöm magam elé, hogy egy címlapon tetszelegjek különösen amellett, hogy a sok magasabb dimenziós csata a 3D-re is rányomta bélyegét harci sérülések formájában. Ezek biztosan korrekciót igénylő feladatok lesznek, ám most kiváló a nők távol tartására. Kérdés, miért is kellene a nőket távol tartani? Milyen félelem húzódhat meg emögött?

Az ilyen félelem egészen másképp viselkedik, ha a nőket alapból leszarod, ám tiszteled. Egyrészről azért szarod le, mert a tudatszinted miatt teljesen más látószöged van, mint a sok kis cellából Egynek, aki így is teljes világot él... a saját dimenziószintjén. Azaz totál nem tudom elképzelni magam semmilyen olyan szociális eseményen, ahol valahogy viselkedni kell, mert elvárják. A oké, ha vendégségbe mész, de a saját világomban ne egy kecske mondja meg, hogy hogyan lássak és viselkedjek.Másrészről bár könnyen kerülhetek címlapra, nem biztos, hogy a kedves Papa és Mama elájulna a boldogságtól, ha megtudná, hogy a lánya ezzel a pasival kavar. Azaz bár biztosan lenyűgöző tervek készültek az elcsábításomra, ezekből csak kevés rendelkezik azzal a filozófiával, ahogy ez sikerülhet. Amikor egyszer elindultam a városba valahova és kitört a fejem felett az ijdeség, hogy egy nővel simán elkaphatnak, azt feleltem, hogy nyugodjanak meg, a számomra legelképzelhetetlenebb hely, ahol én egy nővel összejöhetek, az az utca.

No nem azért, mert olyan rohadt jó pasi lennék, de olyan szigorú kritériumok kellenek ahhoz, hogy én "úgy" egy nőt komolyan vegyek, amilyet még nem láttam. Ez persze nem nehéz dolog, ha az ember 0-14-ben meditál (a tervek szerint, még nincs tesztelve) és otthon csücsül, de ha nem ezt tenném, se változna a helyzet. Ha beesne a Fehér Holló, aminek valljuk be nem sok esélye van, a következőkkel kellene szembesülnie.

A világnak sokkal több alapvető problémája van, mint látszik, de foglalkozzunk most csak a láthatóakkal. Az USA a világ vezető hatalma, ám hatalma mögött semmi más nincs, mint az az általuk elért vívmány, hogy olajjal csak dollárban lehet kereskedni. A szaúdiakkal kötötték, akikkel amúgy sokkal inkább háborúznia kellene, mint akik ellen háborúkat indítottak, hisz ha létezik két ideológiai ősellenség, akkor azok biztosan ők. Csakis az tartja most békében a világot, hogy ott a bárhol bevethető amerikai hadsereg, ami az Olajat védi. 20 éve milyen mobiltelefonod volt? Milyen tévéd volt? Milyen számítógéped volt? A benzinüzem, azaz végeredményben a high-tech gőzgépek odáig fejlődtek, hogy már korlátozni kellett a Forma 1-et is. Megjelentek az elektromos autók is a piacon és sazorítják ki a piacról az olajat. Megjegyzem egy találmányáért kinyírt magyar tudós megalkotta a vízhajtású autót, ami valahogy senkinek sem jutott eszébe a gimnáziumi kísérletek közben sem, amilyet simán megcsinálnak kémiaórán. Aki kijön az ingyen energiával, az azonnal felborítja a bolygót és ha nincs egy elképzelés a hogyanra, azaz csak bután a piacra dobja, azt biztosan kinyírják a titkosszolgálatok.

Itt az ideje annak, hogy az olajat felváltsa tehát valami, ám van még egy gond. Mik az oroszok fő exportcikkjei? Az olaj, a gáz és az atomerőművek. Mindhárom kuka! Innentől az orosz titkosszolgálat sem lesz a barátom. Értjük eddig a feladat egyik felét, amivel a pasi foglalkozik. A másik a túlnépesedés. Afrika és India-Pakisztán olyan népességrobbanás előtt áll, amit nem tudtok elképzelni sem. Akik most jönnek, csak az előörs, hisz ennyi embert egyrészről foglalkoztatni, másrészről etetni kell. Két erősen improduktív zónában. Ahol olyan erős a szegénység, hogy mindenki migrálni akar. Azaz meg kell állítani a túlszaporodásos inváziót. Ettől biztosan népszerűtlen leszel, társ-felelős egy csomó cuki kisgyerek halálában. A szüleid infaktusközel, te meg benne egy olyan eseménysorban, ami jócskán túlnő rajtad. Én meg azon dolgozom, ha nincsenek hullák, akkor hibátlan a dimenzióközi utazási irodám működése. Hullákkal necces, mert akkor olyan precíz munkát kellene végezni, ami még a legharcedzettebb mágusok idegeit is megviselné.

Ezek mellett figyelmet fordítok még az édesanyámra, aki erről az egészről nem sokat tud, az ezotéria nálunk tiltott téma, amiben nekem illene a létező egyetlen valóság szabályai szerint normális pasinak lenni, ami nálam egy Szerep, amit - családtag lévén - természetesen tudok játszani. De máshol biztosan nem, hisz nem lehet Partnerem az, aki korlátozná a tevékenységemet és nem rendelkezik építő-alkotó szellemmel. Hisz feltételeznie kell azt, hogy az én látószögem (jóval) az övé fölött van, ami egyenlő azzal, hogy nem ugat bele semmibe, amit csinálok, kivéve ha szerepet kap benne, a szerepe erejéig.

De amúgy tényleg könnyen elkapható lennék, ha nem állna Kettőnk közé ez a kis próbatétel. De fel is vetődik a kérdés, hogy minek? Ha én nő lennék, szóba se állnék magammal. Azaz mindenki gyanús, aki így tesz. Azt a kérdést, hogy "vajon mit akarhatna tőlem egy nő" elteszem magamnak megfejtésre, viszont közzéteszem az első kérdést, ami legyen beugró a kreatív team-nek. Ez azt jelenti, ha egy nő kikezd velem, erre a kérdésre kell helyesen válaszolnia.

"Ugyan, mit akarhat egy olyan nő, mint te egy olyan pasitól, mint én? Már alig vannak fogaim, ötven éves leszek és az anyám nyugdíja fedezte eddig alapban a költségeimet. Vésztartalékon vagyok, ami a csekkjeimet illeti és bár lehetne a hasizimom Djokovichoz mérni, ám azért én észrevettem egy pár centis különbséget."

Biztos vagyok abban, hogy erre a válasz a.) vagy nagyon könnyű b.) vagy nagyon nehéz. Valamint mindenképp közölnöm kell, hogy egyetértek azzal, aki szerint aki erre rágerjed, az semmiképp sem lehet normális!

  around-sun.jpg

 

A végére az egyetlen pozitívum. Lehet majd villogni a csajok előtt, hogy a Te Pasid intézte el, hogy ez a hajóhad ne támadjon nekünk. Persze ha vagyok olyan jó, hogy tényleg nem támadnak ránk.