Mágia Vali

A fejed ellen

Kontrollszemélyek

2018. október 28. - Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember

 

A vagyongyűjtés 534. pontja szerint családtagot, rokont, barátot, havert, ismerőst és ezek ajánlását soha ne fogadd el kontrollszemélynek.

A kontrollszemély ugyanis az egyetlen pozíció, amit magad fölé engedsz azzal a kitétellel, hogy meghatározott jogai és kötelességei vannak. Ha a hatalmad alapja nem önmagad fontossága, hanem a cél, akkor annak alárendelsz minden seggfejséget. Seggfejségek azok, amikkel a hatalmad demonstrálod a törzs előtt. A fejlett ember pontosan tudja a hatalmát, amit így nem is kell soha demostrálnia. Mivel rá vagyok kényszerülve, adta is magát az ötlet, hogy élőben közvetítsek egy blogon mindent, hogy az Oktatás sikeres legyen. Azt fogom közvetíteni, hogy olyan hatalommal, hogy akárkit kinyírhatnék bárhol bármikor egy gondolattal, hogyan gyakorlom azt. Aki erre azt mondja, hogy "hülye" (és ilyen ember nagyon sok van), az vagy tanuló lesz ebben a játékban, vagy erre alkalmatlan ember.

Ha az ember komolyan veszi a vagyongyűjtés 534. szabályát és úgy kell kontrollszemélyt választania, hogy csak ül egy lakásban, közben egyszerre van egy csomó transztartományban és nem ismer senkit, meg senki őt, hogy elsajátít egy technikát. Alapjainak megértése nem nehéz. Ha a világ egy holografikus videojáték körülötted, amiben te is benne játszol, akkor másképp kell ránézni a világra. Mindjárt láthatóvá és éthetővé válik egy csomó olyan dolog, amiket eddig az "okkult" jelzővel illetttek. Ez még nem különleges képesség, hisz sok ész sem kell ahhoz, hogy ezek után csak azt figyeld a nagy forgatagban, melyek azok a képek, tárgyak, emberek, amik világítanak neked. Én még forgatagban sem vagyok, ám olyan komoly dolgokkal foglalkozom, amiket nem lehet, csak humorral kezelni.

Egy kis adalék, hogy a viták során bizonyos nem létező ufókkal gondolatkommunikálva (mondtam is nekik, hogy kár a gőzért, hisz ők nem léteznek, ezt a hülye is trudja) felvetődött, hogyan lehet például egy tömegmészárlást humorral kivitezelni és egy teljesen új műfaj született a holoszórakoztatásban, nevezném égi horrornak is. Itt lenn talán a Kéz Őrület c. film hangulata jellemzi leginkább. Mivel a halál csak neked rémisztő és misztikus, rejlenek benne potenciálok, melyeket a humorral ötvözöve... de nem folytatom, mert ez már nem csak kicsit több info a kelleténél.

Hiába kezeli az ember a dolgokat humorral, szükség van azért olyanokra, akik a valóságot sokkal jobban érzékelik. Akárki nem lehet kontrollszemély, ám ez olyan hatalom, amit akárki nem is kaphat. Tényleg nem sürögnek forognak körülöttem az ilyen emberek. Most olyan dolgot műveltem, amire azt mondaná az alacsony látószög, hogy "hazardírozás". Én eddig is ezt tettem, csak most kezdek leérni a fizikai tartományba, ahol a valóság szabályaihoz már alkalmazkodnom kell, ha nem akarom lerombolni. Annyira azért ragaszkodni sem akarok hozzá, így létrejött egy spirituális pozíció, ami a Hatalmat jelenti a valóság felől nézve.

Nézzük innen nézve. Vagyok egy látószögön, ami időnként jócskán is túl lehet a kontrollszemélyénél. Valamint nem vagyok azon egy csomó más területen, ahova szakemberek kellenek. Eddig az összes égi kísérlet az emberi minőségen bukott el, ha ezt megcsinálom, fityiszt lehet szakmailag nekik mutatni. Ehhez szigorú személyzeti politika kell, ami nem ismer kegyelmet a próbáin. Ha én a hasamra ütve kinevezek valakit erre, az nem jelenti automatikusan azt, hogy oda is kerül, csak egy ajánlást teszek a kapujához. Ha egy mágiával elkapnak (ugyanis én is játszom veletek együtt), akkor sem képesek a garanciákon átjutni. Ha meg igen, az sikeres próbát jelent, milyen ellenvetésem lehet?

A hazardírozás is egy izgalmas dolog. Egyszer valakik leteszteltek pókerben és teljesen le voltak döbbenve, amikor megnézték a lapjaimat (amit ugye nem illik) az eldobás után. De voltak komolyabb tesztek is, ki kellett húznom elsőre a helyes lapot a leterítettek közül, mint egy bűvésznek, csak én nem voltam bűvész. Szóval az, hogy én hazardírozok (a videóban 2:01:00-tól érdemes nézni, kábé így védtem meg egyszer a Földet az egyik csatában) tök mást jelent, mint mondjuk ha te. Szóval jövök lefelé és a Rómát fenyegető győztes csatából visszatérő légiók hangulata sehol sincs ehhez képest. Ezelőtt az volt az Ajánlatom (ami a mindenkror számotokra legkedvezőbb), azaz az előző ajánlatom az volt, hogy leszünk szabad fényművesek és a szakma maradjon csak továbbra is a kőnél, de elutasították sajnos.

Namost ebben a helyzetben, amikor a sugallataim szerint már a bolygószintű kormányzati struktúrákat tervezem a fejemben, amiket én fogok alapítani, célszerű akkor is kontrollszemélyt választanom, ha nincs erre személyes lehetőségem. Hagytam tehát azt, hogy várjam, amíg a téma világítani nem kezd, ami nálam azt jelenetette, hogy beleszaladtam egy hírbe, csak egy sima hír volt egy rovatban az egyik hírportálon járva. Hogy ez a nő épp most hagyta ott az ENSZ-t, ahol az amerikai delegációt vezette. Eszembe nem jutna kontrollszemélynek egy amerikai, pláne nem egy politikus. Az egyik alsóbb világban, ahonnan emelkedtem a III. Birodalom győzött és ott is elpuhult az egész a '80-as évekre, ott ilyesmivel foglalkoztam. Spirituális elhárítással, akár a Kancellárt is (időlegesen) leválthattam volna. Abból mindent megmondtam két emberről, hogy őket figyelve csak pár mondatot váltottak egymással. Ez a képesség kellett ehhez a képhez. Nem kész tény, csak egy ajánlat.

 

nikki-haley.jpg

 

Számára csak egy szakmai üzenetem lenne:

1. szintű vétó: figyelembe veszem

2. szintű vétó: a magasabb látószög megosztását kívánja a helyzet a kontrollszemély felé és onnan vissza

3. Szintű vétó: leállok vele és egy külön meditációs témába rendelem a megoldását

Különben egy több tagból álló testület egyik pozíciójáról lenne szó, akik szó szerint vezetik a bolygót egy rendkívül kényes (de hivatalosan nem létező) helyzetben.

Valamint egy személyes. A vagyongyűjtés szabályai szerint ő már innentől ismerősnek számít.

 

Halvány fogalmam sincs, mi lenne a következő legjobb ajánlatom, de sejtésem szerint hasonlítana arra a poénra, hogy milyen fegyverekkel vívják majd a hamradik világháborút. Azt nem tudom, csak a negyediket. Nyilakkal és baltákkal.