Mágia Vali

A fejed ellen

Tovább! Tovább!

De ez logikus is, ha tudjuk, hogy nem képes a helyben gondolkodó rációra

2018. november 01. - Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember

 

- Miért változnak így meg?
- Most már komolyabb Erőt éreznek innen, mint a hátuk mögül. A világlátásuk szerint mindig a komolyabb Erő a főnök.

 

A jelenségre akkor figyeltem fel, amikor azokat a csatákat vívtam, amik a meditációim előtt voltak. Akkor már láttam, hogy ezek az emberek nem véletlen vannak körülöttem. Megfigyeltem, hogy togy tervszerűség van közöttük és mintha össze lennének hangolva egymást nem ismerő emberek viselkedései. Teszteket is végeztem és mintha egy film akadt volna meg, háromszor lezajlott ugyanúgy egy eseménysor egyikükkel, majd a harmadik sikertelen próba után elment. A videojáték szemlélet ilyen megfigyelésekhez elvezethet titeket is!

A megjelent emberek között volt egy lény, akit a legjobbnak tartottam közülük. Egy idő után ugyanis elkezdtem megismerni egy-egy emberi alakról, hogy melyikük lehet fölötte. Így sokkal érthetőbbé vált a nagyobb asztal is. Szóval az egyikük rájött arra, ha a parancsát annak szelleme szerint hajtja végre, mást kell tennie, mint amit a csak bután mozgó tröbbiek csinálnak. Azaz az én szememben nézve alkalmazkodott a teljesen eltérő világhoz és a harcmodoromhoz, a fölötte lévő főnök szemében azonban eltért a tervtől, ezért sürgősen ki kellett vonni, le kellett váltani.

Szakmailag ő volt messze a legjobb közülük. Ám a többiek nem értették. Azért nem értették, mert már rám hangolódott és megértette a láttószögemet. A nagyobb megértés már más taktikát kívánt és ő eszerint is tett. Ott ezen azt értették, hogy a befolyásom alá került és megijedtek, pedig soha addig és az után sem voltak ilyen közel a győzelemhez. Az a gond a dogmatikus gondolkodással ( amit kénytelen a kollektív tudat alkalmazni), hogy rendkívül rugalmatlan a csatamezőn. A dogmáik egyike, hogy az Ego ellenség, ám a világ a hitedet tükrözi vissza és ha azt hiszed az Ego ellenség, az kénytelen (számodra) úgy is viselkedni akkor is, ha nem az.

Amikor egy jól ismert politikus kijelentette, aki nincs velem az ellenem van, egy rakás olyan (kibaszott magas rangú) lényt maga ellen fordított, akinek főparancsa, hogy "nem lehetnek senkivel". A kibaszott magas rangú lények emberei általában kisemberek, akik dolga nem a közvetlen beavatkozás. Arra már egy sokkal nagyobb ember fog érkezni, aki hirtelen bukkan fel a semmiből, mert előtte biztosan lemeditálta, hogy mit fog csinálni. Rugalmatlan az ellenfél? Helyezz át mindent más környezetbe és máris láthatatlan leszel, mert semmit sem értenek belőled.

Ilyen fontos és tökéletes emberek számára ez nem menő! Pedig csak egy sporthasonlat áll mögötte, mert én a teniszt szeretem. Dakota közmondásnak is elmehetne. Szeretem, ha az ellenfeleim a komfortzónájukon kívül teniszeznek.

 

- Miért nem olvasnak tömegek?
- Ez nem a tömegeknek szól.