Mágia Vali

A fejed ellen

Választási Kampány

Szavazzon Sátánra, aki mindig megmondja a tutit!

2018. november 10. - Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember

 

Azt gondolom, most felvázolok valamit, ami véleményem szerint a messze a legjobb megoldás az emberiség sorsát illetően. Aki készítette ezt az elképzelést egy olyan ember, akit világéletében lúzernek néztek a becsületessége miatt olyanok, akik nem vették figyelembe az ezotéria rejtett szabályát:

Valójában sosem éri meg tisztességtelennek lenni.

Bár a jéték sajátossága, hogy annak játékpozíciójában minden valóságnak tűnik. Azaz tényleg azt hiszed, hogy amiben vagy, az a létező és egyetlen valóság.

 

Mindig is az átlagnál értelmesebb embernek tartott mindenki, ám hülyének is, hisz ezeket az intellektuális tulajdonságokat akár könnyedén a magam javára fordíthattam volna. Elárulok egy titkot. A magam javára fordítottam, ám nem könnyedén. Sőt, annyira nem, hogy ezt a meditációt, amit elvégeztem senki nem merné és tudná utánam csinálni. A játékpozícióban a meditáció valamiféle sejtelmes baromság, ami mögött mégis lehet valami, ám senki sem tudja, hogy mi. Nos minden olyan ember tudja, aki eljutott a meditáció bármely fokára, aki meg nem, annak ezt úgysem lehet elmondani.

De el lehet, ha valaki kellően értelmes, hogy úgy mondja el, hogy egy átlagelme is megértse. Tegyünk rá egy próbát. A hivatalos (értsd: egyetemeken elvégzett kutatásokra alapozott) tudomány is eljutott arra a szintre, hogy rájött, a való világunk valójában egy gigantikus hologram. Majdnem el is találták, mert nem kell feltétlen gigantikusnak lennie. Ennek a sejtésnek az alapja a belső látószög, amiből tényleg hatalmasnak érzékelhető az uuniverzum. Ha a világ egy hologram, nézzük mit tudunk róla.

Hologarfikus képet úgy lehet készíteni, hogy lézerrel interferenciát hozunk létre egy papíron, ami miatt minden térhatású lesz benne. Ha ennek a képnek egy pici darabját ollóval levágjuk és lézerfénnyel világítjuk meg, az egész képet ott találjuk rajta piciben. Ha elkezdesz meditálni, azaz megvizsgálni önmagad egy pici szeletét, amit megvilágosodott fénnyel világítasz meg, ott nem önmagad egy pici szeletét fogod látni, hanem az egész világot piciben. Az ezotéria célja, hogy ezt az utat megtaláld.

Ha ezt érted, már nem is tűnik olyan nagy hülyeségnek az, hogy valaki egy óbudai panellakásból, ahol lassan már a csekkjeit sem tudja fizetni eljut a világuralomig, csak egy ezzel a probléma. Hogy ebből a valóság szintjén is legyen valami, ahhoz szinkronizálnod kell agyadnak agyféltekéit, ami eddig még soha senkinek nem sikerült az univerzum egy galaxisában sem. Egészen eddig, mert én, Diczig István Zsolt, magyar nemzetiségű európai uniós állampolgár, Budapest közepén ateistaként nekivágtam valaminek, amihez Tibetben sem mertek és aki ismeri a helyzetet tudja, hogy azok a fickók nem szívbajosak. Jómagam extrém ezósoknak nevezem őket. Mind betoljt, amikor megtudták, mire készülök. Persze ott, az őrültek között is vannak még őrültebbek, akik páran azért ideszállingóztak segítőnek. Ugyanis az ő szemükben ez pont olyan, mintha azt mondanám nektek, hogy egy éven belül én leszek a bolygó teljhatalmú ura. Mindenki felháborodna, de lenne pár olyan ember, aki átgondolná a következőket.

Van a dolognak egy humoros forgatókönyve is (Chance a kertész néven képes elindítani a bolygón csak pár ember), ám nagyon úgy fest, ez a tudati zóna nem nagyon kedveli a humort. Ugyan ki lehetne a bolygó vezetője, mint egy olyan ember, aki senkinek sincs lekötelezve és meg is szerezte a kompetenciát rá? Ki más? Ki más, akinél azonnal be nem indulna az ellenzék ereje és torkollna a dolog háborúba? Nekem nincs ellenzékem, mert eddig senki se vett komolyan (amire rá is dobtam nem is egy lapáttal). Mindenki csak tátott szájjal bámulna és csak kamuvádakkal tudna előállni. Ha hirtelen bukkan fel a semmiből, nem tudják lekaraktergyilkolni sem, pláne ha egészen eddig ő karaktergyilkolta önmagát nap mint nap. Ha nem dönt úgy a bolygó jelenlegi vezetése, hogy elismeri a hatalmam, akkor azt nekem kell bizonyítanom.

Erre három lehetőségem van:

1. Lyukat dumálok a hasatokba és bepofázom magam a hatalomba

Ezt csinálom most. Ez a legjobb megoldás. Ha sikerül, bizonyítom egy rendkívüli képességem valahol elismerve a dolgot, hogy amit eddig műveltem egy rendkívül sok munkával összehozott varázslat személyes teljesítmény a manipuláció területén.

2. Az elmém spirituális képességeit a hatalom megszerzésére fordítom

Ezzel fuccs annak a kísérletnek, ami eddig zajlott, hogy ezt meddig lehet csinálni. Akkor is fuccs, ha a TEK rám rúgja az ajtót, ám innentől már egy alternetív valóságban fut a sztori, amit a szakma nevezhetne csak a RAM-ban rögzülő valóságnak is. A dologban van egy kis szakmai bizsergés bennem, hogy amiket eddig a mélytransz- és normál transz tartományokban végeztem, azokat élesben kellene azonnal megcsinálni a külvilágban is. Azonnal jól megcsinálni. Itt jön jól a rendkívüli intelligenciám, aminek valósidejét nem a modelleket megbaszás kötötte le az elmúlt években, hanem egy kőkemény felkészülés. Nektek külső nézetben szitnte 100%, hogy egy spirituális mutáns leszek, akitől persze félni kell. Istenfélő lelkek vagytok, biztos a Sátántól is féltek. Ezo-technikai értelemben is megfelelek ennek, hisz az elmém itt a kulcs és nem a Szív. Azonban a Szív bizonyítéka az, hogy létezik egyáltalán ez a két pont és nem a harmadik jön egyből.

3. Kizárom a Szívet a folyamatokból

Egy magasabb dimenziós lézerszike leszek, aki precízen végrehajtja a Feladatot, aminek látja a tétjét és akit emiatt nem is szabad, hogy meghasson mondjuk egy csomó cuki kisgyerek halála. A szemetekben maga a Sátán abban a gyarló értelemben, ahogy hiszitek. Ehhez nincs túl sok kedvem és valahol találnom kell benne egy méltó szakmai célt, hogy emberként végig is csináljam.

Az első két pont egyértelmű, hogy békés megoldásra törekszik. A 3. pont esetén bárkinek bármilyen véleményét toronymagasról leszarom. Az emberiségnek fejlett fajjá kell válnia, különben elveszti létezésének értelmét és akkor végünk. Mindannyiunknak! Majd idejönnek mások a helyünkre. Szerintetek az indiánok olyan hülyék voltak mágiában, hogy hagyták magukat csak úgy kiirtani? Inkább feláldozták magukat (ebben a valóságban), hogy létrejöjjön Amerika, a bolygón az egyetlen dolog, ami ezt képes meg is valósítani.

Ám mivel Amerika már rég idegen befolyás alatt áll spirituális (és talán nem spirituális) értelemben, először fel kell szabadítani, azaz meg kell tisztítani. A megszállt emberek hiába vannak látszólag veled, már nem az önmaguk érdeke szerint viselkednek, mert eltűnik az individualizmus fontossága bennük. Az ezzel a gond, hogy Amerika nem tud egy iszlám spirituális környezetbe emelkedni, vagy ha igen, akkor annak az angyalnak kollektív tudatnak vége. Közbe kell tehát lépni. Hogyan képes erre egy óbudai panelben ücsörgő ember?

Úgy, hogy már elismerttette magát pár fajjal teremtőként, ami meg is felel a valóságnak, hisz ha mélytranszban (jóval a téridőn kívül) a gondolat teremtő erejével iderendelek valakit, akkor annak a fajnak valamikor valahogy ki kellett alakulnia és odáig kellett fejlődnie, hogy az itt és mostban itt legyenek. Stimm? Azok, akik energiasugarakkal a fejetek fölött akár városokat tudnának simán elsöpörni, engem elismertek istenként. Persze a hivatalos álláspont szerint ufók nem léteznek.

Hogyan csinálta Amerika? Hogyan volt képes Japánt, azt az országot, ahol csak onnan tudod, mikor játszódik egy film, hogy milyen óra van a falon úgy megváltoztatni, ahogy ma Japán kinéz? Azt a Japánt, ahol elképzelhetetlen volt a megadás. Pont, mint ma az USA, ahol onnan tudod mikor játszódik egy film, milyen autókat látsz az utakon. Az USA úgy csinálta ezt, hogy addig dobogatott atombombákat Japánra, amíg az meg nem adta magát. Még nem döntöttem el, melyik két város lesz az.

Majd ugyanaz (!) fog történni, mint ami történne most, ha azonnal ideadnátok a hatalmat. Ha rám szavaztok, Sátán Haverra szavaztok, aki elveti a 3. pontot! Ha nem, átveszi fölöttem az irányítást egy magasabb dimenziós program, amit magam készítettem és telepítettem. Szakmailag mindenképp ott van! Mondanám, hogy nekem mindegy, ám fejlett ember vagyok. Akit az se fog érdekelni, ha a fél galaxis nem áll velem szóba. Jobban megismerve őket együtt tudok élni ezzel a gondolattal.

 

 Kapcsolódó anyagok: