Mágia Vali

A fejed ellen

Szeretteid lekezelése

2018. november 14. - Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember

 

A szívkapcsolaton létrejött megszállás azok számára ugyanolyan vérlázító, mint a magyar középréteget (értsd: a demokráciát) kicsináló svájci frank hitel trükk, amit a bankok játszottak meg a pénzügyeket még csak tanuló magyar lakosság kicsinálására.

Az lehet, hogy ez nekik csak egy könnyű kasza volt a sok közül a mindennapjaikban, azonban erre itt nagyon komoly spirituális szinten lévő erők mozdultak meg, de csak a magam nevében beszélhetek, aki számára elsőszámú katonai célponttá vált mindenki aki ebben részt vett.

A szív oldalán ugyanilyen vérlázító dolgok zajlanak és erősen gondolkozom azon, hogy inkább nem írok erről semmit, mert az alacsony látószögön olvasók nem kívánt mellékhatásokat hoznának létre. Inkább technikai dolgokra koncentrálok, hogy kezeld le a szívmegszállást.

A szívmegszállás tesztjei során arra jutottam, hogy nagyon nehéz neki ellenállni. Úgy lehet bekapni, hogy megsajnálsz olyan embereket/lényeket (mert például állatot is meg lehet sajnálni), akik felé így láthatatlan energiacsatornát nyitsz. Jómagam azért "fenyegetőzöm" miközben hírt adok nehéz helyzetemről, nehogy bárkinek is eszébe jusson engem megsajnálni, mert közben olyan dolgokat végzek, amik során sűrűn jutottak ellenséges szívmegszállók fölém és hogy elkerüljem azt, hogy engem használjanak fel ellenetek.

Ha nagyon nehéz neki ellenállni, két választásom van az eredményes munkához:

1. Részletesen elmagyarázom a helyzetet és kidolgozom a pontról-pontra eljárásokat a megfelelő viselkedésre

A fölöttem lévő magukat barátoknak kommunikáló ellenfeleim amikor rajtam vannak, velem végeznek el olyan műveleteket, amikkel magam ellen játszom. Ilyenkor teszek bele egy csavart és kezdek el szándékosan magam ellen játszani, hogy megzavarjam őket és váratlan helyzeteket idézzek elő, amiket nagyon nem kedvelnek. Ezek nagy problémája, hogy tényleg nagyon kevesen olvasnak. A birkaneten (=ez lesz az első gopndolatod, amikor olvasol) az a rám vonatkozó információ, hogy: bolond. Erre rájön a karaktergyilkosság, jelen esetben azok a szóbeszédek, amik általában minden alapot nélkülöznek, ám jutalmat kínálnak azoknak, akik ennek felülnek. Ilyen körülmények között az nem egy járható út, hogy elkezdem a dolgokat elmagyarázni olyanoknak, akik alig várják, hogy engem tönkre tegyenek, mert tényleg csak ennyit látnak az egészből.

2. Számotokra hihetetlen és elképzelhetetlen dolgot teszek, rátámadok a megszállóinkra és hálózati művelet keretében automatikusan oldom meg a problémát

Ha ezt megteszem, magam leszek a Sátán, aki angyalokra támad. Ezek amúgy nem angyalok, mint ahogy a valahol először kikötő hajók legénységei sem voltak istenek. Már kiépítették a struktúrát, amivel a maguk képére formálhatják az emberiséget, de elkövettek nem is egy komoly szakmai hibát, amivel az előnyüket lenullázhatom. Ezek amúgy nem feltétlen ellenséges lények, egyszerűen hülyék ehhez a beavatkozáshoz, ráadásul egy sötét világban élnek, amit ők a Fény Szövetségének neveznek. Persze, az elején én is bevettem ezt a dumát és úgy tekintettem rájuk, mint a Világosság lényeire, ám én gondolkodó ember is vagyok és hamar rájöttem erőszakosságukra és hozzá nem értésükre. Ekkor is csak egy "köcsög" leszek a szemetekben, akiről minden mester megmondja, hogy óvakodnotok kell tőlem. Azaz mindent egyedül kell csinálnom, mert bárki mellém áll, szembe kell néznie azzal, hogy csak idő kérdése, mikor hangolják át ellenem.

Az áthangolt szerettek (hisz ki más lenne a környezetdben) megérzik, ha ellened tetetnek vele valamit (ami lehet egy első találkozás valakivel, akit a mágusaik már előre felkészítenek) és ilyenkor az emberi agy azonnal kompenzálni akar, hogy egyensúlyba hozhassa magát. Azaz valamivel kedveskedni akarnak neked, ami lehet szokatlan dolog is, tehát ha ilyesmire figyelsz fel, lehet arra gyanakodni, hogy valakik az energiáidra (hatalmadra) pályáznak. Ha elszedik, te maradsz ugyanolyan hitetlen kisember, mint voltál és óbégatsz azokra, akik ez ellen tennének valamit. Annak idején nem értettem azt, amikor kurvákat küldtek rám, hogy miért a parancsot hajtják végre, amikor tisztán látszik, hogy általam felszabadulhatnak. Pusztán azért, mert ott a pénz (=az erő és a hatalom), itt meg csak egy darab ember, aki úgyse tehet ezek ellen semmit.

Nos eltelt közel 20 év, amit kőkemény felkészüléssel töltöttem. Nem mindenki ez a típus, hogy képes feladni ezért mindent, ám szinte mindenki az a típus, aki gátlás nélkül lopná el magának a vívmányait. Ezért is jó, hogy a 2. pont mellett döntöttem, mert találkoztam már nehéz helyzetben lévő olyan elnyomott emberrel, akiben azért én megláttam a zsarnokot. Aki nem zsarnok ebben a világban, annak világát megfertőzik az ellene hangolt emberekkel és hatalmát elszedve a perifériára lökik, ahol majd megtanulja, hogy másokon áttörtetve lehet csak kikerülni ebből.

A szeretteiddel kapcsolatban az a tanácsom, hogy játssz velük egy szerepet, amiben mondjuk a szüleiddel azt kell játszanod, hogy te vagy az ő gyerekük. Ha kitapasztalod azt a technikát, amiről most több szót nem kívánok mondani, tisztán is megláthatod a hatalmuk természetét. Ilyen világban én semmiképp sem szeretnék élni, úgyhogy készüljetek a harcra egy olyan ellenséggel szemben, aki nem tett mást, mint amit neked is tenned kellett volna, ha nem félnél attól, hogy elveszted az állásod, kiközösítenek a többiek és bármi baj érhet.

Nem véletlenül nyomják tele a híreket balesetet és erőszakot elszenvedett emberekkel, hisz a rendszerük lényege, hogy befogod a pofád, teszed amit mondanak és akkor megvédenek. Ugyan kitől, ha a másik oldalon is ők vannak?