Mágia Vali

A fejed ellen

Szakmai illúziórombolás

2018. november 22. - Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember

 

- Rájöttünk, hogy minden nőnek azt sugallod, hogy egyszer megdugnád őket.

- Mindnek nem, de igen, ez valóban így van.

- Megtudhatom az okát?

- Ez egy régi technikám a nem kívánatos elemek távol tartására.

- A nők nem kívánatos elemek neked?

- Csak azok, akik erre kiakadnak. Ugyanis biztos, hogy ebben az esetben valami mást akarnak és ha ezen kiakadnak, az a más biztosan nem fog nekem tetszeni. Madárijesztőnek neveztem el a technikát. Bár ez egy egyszerűbb technika, az eredetiben egy script választotta ki a megfelelő választ az érintettek fejéből.

- De miért csinálod ezt?

- Akit egy sima madárijesztővel távol lehet tartani, az maradjon is távol. Így lettem rasszista is, bár a részleteket nem nagyon ismerem, mert mint mondottam volt egy script intézte és az érintettek.

- Hogy működik ez a script?

- Amikor mondjuk zsidók érkeznek és rámpingelnek, a script azonnal működésbe lép. Kiszedi az érintettek fejéből a válaszokat és azok közül kiválaszt egyet, ami ugye így az igazság lesz számukra, mit is gondolok róluk.

- Ha az ő fejükből szeded ki ezeket, akkor ez nem a te, hanem az ő véleményük, nem?

- Ez még nem feltétlen, de a tükörtechnika már valóban így működik.

- Mi ez a tükörtechnika?

- A világ tükör. Amikor ezt a témát mélyebben megismertem, kifejlesztettem egy eljárást, ami aztán alapját képezte a több galaxisban is díjakat nyert programjaimhoz. Ezek egyike mindenki kedvence, az Automata Vádemelési Rendszer, ami jelentősen megkönnyítette az isteni igazságszolgáltatást.

- Mi ez az Automata Vádemelési Rendszer?

- Maguk az érintettek végzik el a bizonyítást és (megjegyzem igen lelkesen) képviselik a vádat is maguk ellen.

- Ki lenne ilyen hülye?

- Mindenki! Te is. Persze ehhez kell az is, hogy a tükörben ne vedd észre önmagad. Amihez jól jön, ha elkülönülve érzékelitek önmagatokat a külvilágban. Képzeld, amikor vádaskodsz, te sem emlékszel arra, hogy ezek már megtörténtek veled és arra sem, hogy milyen köcsög módon jártál el. Szóval ehhez képest ez a lebutított technika, amit a nőkkel szemben alkalmazok most is remekül működik.

- Miért kell a nőkkel szemben technika?

- Mert mást akarnak, mint én és ez ebben az esetben probléma.

- Mit akarnak, amit te nem?

- Belekényszeríteni egy különleges embert egy átlagos ember életébe, ami tele van ilyen szavakkal, hogy "kell" és "kötelesség".

- Ez az élet rendje.

- Pont ezért nem akarok ilyen életet élni.

- Sok ilyen dolog a gyereknevelés miatt kell. Hogy akarsz így gyereket nevelni?

- Megint egy téves feltételezés. Hogy én gyereket akarok nevelni. Éveket töltöttem el a "kristálygyerek-probléma" megoldásával és egy időre elegem is lett belőlük. Belegondolni is rossz lenne abba, hogy ott bömbölne egy kis köcsög ezek közül és közben eggyel följebb jókat röhögjenek rajtam.

- Azt ugye tudod, hogy most erősen magad ellen beszélsz?

- Nem véletlen lett ennek a blognak ez a neve, hogy a fejed ellen.

- Ezeket a sors által irányított, elkerülhetetlen eseményeket nem lehet elkerülni.

- Kiderült, hogy el lehet. A rációnak is van egy ilyen tulajdonsága, hogy képes ezeket felülbírálni. Nem véletlenül kapcsolgatják ki az emberekben az angyalok, ám akkor egy másik problémával találják szembe magukat, amit most nem szívesen részleteznék.

- Mi van akkor, ha valakin nem hat ez a Madárijesztő?

- Igen, vannak okosabb nők is, meg olyanok is, akiket nem zavar semmi, amit a pasi mond nekik. Ők továbbjutnak a következő fordulóba, ahol más akadályokkal szembesülnek. De ismerjétek el, hogy sokkal könnyebb a mennyiség töredékét lekezelni.

- Mi van akkor, ha mégsem sikerül és benne találod magad egy párkapcsolatban?

- Ráérek ezzel a problémával akkor foglalkozni, ha szembesülök vele.

- A párkapcsolat neked probléma?

- Most végre megértheted a titkot. Az igazi párommal nem lenne az. Ám mindenki mással igen és itt elég erős a mezőny olyan emberekből, akik el szeretnék téríteni utamat és ehhez előszeretettel használják a nőket. Ha nő lennék, biztosan ugyanezeket mondanám a pasikról is. Nagyon nehéz rátalálni, mert sem fönn, sem lenn nem a te szempontjaidat tekintik elsődlegesnek, hanem a saját érdekeiket és céljaikat.

- Honnan tudod, ki az igazi párod?

- Azt érzi az ember és most nem a mágiákról beszélek, amik ezt igyekeznek befolyásolni.

- Nemrég eleresztetted a Nagy Őt.

- Ki szerint? Ilyenkor jól jön egy másik képességem, beleéreztem az eseményekbe 3 hónappal később és ugyanúgy elkezdte a baszogatást.

- Ez a nő dolga, hogy tereljen a helyes irányba.

- A helyes irányt én is tudom, ám akkor nem lenne a nyakamon egy smasszer, akit mások könnyedén irányíthatnak. Mert ez a szép időszak csak egy darabig tart, amíg sikerül téged teljesen megkötni. Onnan tudod, ki az igazi párod, hogy a szép időszak nem vált át valami másba, amiben csak legyintenek rád, mert elvesztetted a tekintélyed.

- Akkor nincs is igazi tekintélyed.

- Amit te igazi tekintélynek nevezel, az számomra egy alacsonyabb szintű értelem igénye a vezetőre. Akit aztán követni kell. Az angyalok nem szeretik a gondolkodó embert, én viszont csak az értelmes, intelligens nőkkel tudom csak jól érezni magam. Az már csak hab a tortán, hogy közben úgy eltelt az idő ezzel a mélytransz meditációval, hogy erősen lecsökkent azok száma, akiknek az én fizikai jellemzőim is megfelelnének.

- Miért számít ez?

- Nálam ott van a fő szempontok között a szabad akarat. Ez mindenki esetén működik, bármibe kezd bárkivel, mert nem függ sem az értelmi, sem a tudatszinttől. Úgy neveztem el, hogy a Varázsnégyes. Alkalmasság, képesség, kompetencia, szabad akarat. Oda-vissza. Értitek már, amikor évekkel ezelőtt rombolni kezdtetek és mondtam, hogy magatok alatt vágjátok a fát?

- Honnan lehet tudni, ki az, akinek egyáltalán érdemes a Varázsnégyes elé kerülnie?

- Arra jó az Élet Iránytűje. Érdek, érzés, vágy, gondolat. Ha mind a 4 bejelez, különben manipulálnak.