Mágia Vali

A fejed ellen

Föld kormányzás

2018. november 29. - Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember

Lassan, bár a vártnál könnyebben és gyorsabban zajlik a tudatom pozícióba állása, ami egy átlagember számára felfoghatatlan és kevésbé érthető. Megérteni úgy lehetne, ha emlékezne mindenki a közhangulatra mondjuk 20 évvel ezelőtt és most, illetve össze tudná hasonlítani azokat. Mindez nem csak társadalmi, hanem az egyes emberekben is végbemenő folyamat, amit a szakma spirituális megszállásnak nevez. Az ember úgy változik meg - tart természetesnek régebben még elképzelhetetlen dolgokat - hogy észre se veszi, mert minden ezzel együtt változik.

Nagyon nehéz dolga van annak, aki olyasmire vállalkozik, mint most én, hogy erről érthetően beszél, mert az emberek számára nem létezik, amit nem lát. A lassú időlépték pedig gondoskodik arról, hogy mikor észreveszi se tudjon már tenni ellene semmit... kivéve ha nem eszmél időben és lépi meg azokat, amik szükségesek az elhárításhoz. Mivel a vártnál gyorsabban haladok, ezek az anyagok, amiket készítek létfontosságúak lennének, ha olvasná őket valaki. A kollektív megszállás egyik jellemzője, hogy ő uralja az első gondolatot, azaz ezen tényleg csak a gondolkodó ember képes átjutni, mindenki más számára ellenségessé válok, ami jelentheti azt is, hogy bolondnak fognak tartani. Már megszoktam ezt a helyzetet és ha a kezemben lesz az a hatalom is, ami már látható, pontosan tudni fogom, kinek mi a véleménye és mi volt a véleménye rólam. Ebben megint csak az első gondolat láthat fenyegetést, én inkább arra helyezem a hangsúlyt, kivel érdemes érdemi kapcsolatba lépni és kivel nem.

Kezdem ott, miért szükséges az, hogy én vegyem a kezembe ezt, hisz erre nincs felkészítésem, azaz nem vagyok sem politikus, sem a politikában jártas ember. Hogy ne lennék a politikában jártas, az szintén a láthatatlan világban lenne megcáfolható, ahol már egy jó ideje idegen fajokkal kommunikálok, ám a probléma jellege miatt inkább katonai megközelítéssel, mint diplomáciaival. Meg kell mondjam, ez idő alatt eléggé ellenszenvessé vált számomra az a kollektív tudati jellemző, amivel itthon a fidesz él vissza, ez ugyanis pontosan megfelel az idegen támadás jellemzőivel és ha ránézünk Venezuelára, pontosan látjuk is a végét. Az ország romokban, de a vezető szerint minden rendben van és semmi jele annak, hogy belátnák a hibájukat. Ha valaki nem szerzi meg azt a pozíciót a spirituális térben, ami a Föld és a beavatkozó idegenek között van és nem áll át saját megoldásra, ennek a fajnak vége. Nem értek a politikához, ám ahhoz értek, hogyan használjam a saját fejlesztésű spirituális alkalmazásaimat, amiket ilyesmikre is lehet használni.

Most felvázolom azt, mi várható a globális hatalom látható tartományában, amikor eljön az ideje. A bolygó vezetője a bolygó elnöke, akinek meg kell felelnie számos kritériumnak, már a jelölés pillanatában. Megjegyzem, ezek, akik azt hitték, megszerezték a bolygót szarnak nagy ívben minden megállapodásra és szabályra. Így is sikerült nekik ez, hogy mindenki tartotta magát a fejlett lények között természetes együttélési normákhoz, amiket ezek gátlástalanul megszegtek, mivel azt gondolták, a teljhatalom megszerzése után úgysem tud tenni velük senki semmit. Ez olyan primitív megnyilvánulás, hogy jómagam nem is vagyok hajlandó velük szóba állni, csak harmadik félen át lehetséges közöttünk bármiféle kommunikáció. Orbán Viktorral sem vagyok hajlandó szóba állni, illetve egyszer, az agyonlövése előtti percekben. Ugyanis ha itt valaki független Földet akar, sajnos ki kell iktatni az idegenek embereit, amik úgy viselkednek már, mint a spirituális adótornyok, amiken át az ellenséges szándékok megjelenhetnek. Ezért volt nagy hiba a Nyugat részéről, hogy engedték a mecsetek felépítését területükön és a megszállás egyik bizonyítéka, hogy vígan elnézik eközben az arab térségekben lerombolt keresztény templomokat.

Az elnöki rendszer garanciája a globális parlament, ami a feloszlatott ENSZ helyébe lép. A nemzeti választások megmaradnak, ám jelentőségükben hasonlóakká válnak, mint ma az önkormányzati választások, mert képviselőket a Bolygó Parlamentjébe csak regionális szintről lehet küldeni. Sok feladat van még ez ügyben és én se hinném nagyon el, hogy egy blog.hu-n blogoló ember erre képes lenne, ha nem tudnám magamról, milyen tevékenységek és eredmények állnak mögöttem, valamint milyen spirituális mutációval rendelkezem. Az a tény, hogy erről itt írok, miközben akár el is hagyhatnám annak jele, hogy valamikor demokrata voltam és az is kívánok maradni.