Mágia Vali

A fejed ellen

Ellenfeleim információéhségének kielégítése

ami kiváló alkalom a manipulálásukra

2018. december 04. - Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember

Az a tény, hogy nehéz elsőre eldönteni, ki az ellenség és ki az ellenfél, kicsit lelassítja a műveleteket. Tisztázzuk először, ki tekinthető ellenségnek és ki ellenfélnek. Ellenség az, aki meg akar ölni és fordítva se látnál ebben olyan nagy problémát. Ellenfél pedig az, aki betartja a játék szabályait. Aki ugyanis játék nélkül akar győzni, az nem érdemli a játékot.

Mondjuk úgy, hogy a közben kinőtt a semmiből egy weboldal, ami abszolút hivatalosnak számít annyira, hogy szép nagy betűkkel kiírtam rá a nevemet. Abban nem lenne nagy kockázat, ha mondjuk Kovács Jánosnak hívnának, ám jelen esetben tudtommal senki mást nem hívnak így a bolygón. Hogy ne kelljen feleslegesen keresgélni, ide fogom linkeli azokat az anyagokat, amik ebbe a témába illenek. Ugye aki csak úgy ismeretlenül beesik ide, még mindig egy elmebetegnek fog tartani a megfelelő információk hiányában (de lehet, ha megszerzi őket, akkor fog csak igazán annak tartani), ám abban biztos vagyok, hogy a szakmai közönség minimum mocorog egy kicsit kényelmetlenül, maximum már válságüléseket tartanak a személyemmel kapcsolatos probléma elhárítása érdekében. Innen üzenem nekik, hogy biztosan győzni fognak! De hogy hogyan, ahhoz szükséges ennél egy kicsit több információ.

Ugye ha az ember karriert épít, az lesz a célja, hogy menő legyen. Az én karrierem egyelőre abban merül ki, hogy sok fontos ember ül össze (akik egyike én is simán lehetnék, ha annak idején nem indulok el erre) csak azért, hogy velem foglalkozzanak. Ez még persze nem elégíti ki sem a civilizációs szükségleteimet és nem szünteti meg a rám irányuló basztatásokat szeretteim részéről, akik nem látnak bele, mit is csinálok (ami jó dolog, mert ha belelátnának, lehet infarktust is kapnának), de legalább elmondhatom, hogy végre a számomra is látható tartományban indultam el céljaim felé, mert eddig csak az elmémben folytak ezen intézkedések. Nos aki ilyesmikről írogat, hogy Föld kormányzás, annak illik a következő alkalommal ezt is túlszárnyalnia. Akkor jöjjön a Show!

Az ufópolitika szoros kapcsolatban áll a fejlett ember szintjével, amihez nem árt tudni azt, amit azon a másik weboldalon majd később fejtek ki bővebben, hogy érzésem szerint ezt a világot olyanok népesítették be, akik egyike sem innen származik és szó szerint behackeltek annak idején ide. Ez még nem lenne olyan nagy baj, hisz az USA létezése is egy ilyen behackelés következménye, aminek látni bizonyos pozitív hozadékait. Egy másik blogponthus weboldalon már elkezdtem a témával foglalkozni, igaz csak a hit erősítése és a nemhit módosítása ott ezzel a célom, azaz a kollektív tudat bizonyos beállításainak áthangolása egyes emberekben. Bár a youtube csatornámon összegyűjtöttem pár olyan videót, aminek a fordítását is elkészítettem, akit lekötnek az annál hosszabb videók is, itt találnak ilyeneket.

Az egész ufókérdés lényege, hogy az idegenek igenis léteznek, ám létezésük hivatalossá tétele egyenlő lenne az emberiség gyermekkorának végével. Ám sajnos olyan fajok is vannak odakinn, akik létezése felvetett bennem pár kérdést arról, vajon ha az emberiség a késői jövőben ugyanilyen etikai normák mellett a mait jóval meghaladó technikai szinten lenne, mennyire tűrné el az ilyen fajok tevékenységét? Mennyire jogszerű az ilyen fajok létezése, azaz minek eredménye az, hogy kollektív tudatban élő fajok terjeszkednek az egyéni tudatok számára létrejött fizikai világban? Ezek még csak olyan kérdések, amikre ha rossz sejtésem igazolódik be és nem a jó, akkor a Föld katonai ereje még jól jöhet a későbbiekben. Mivel alapvetően építő-alkotó szellemben csinálok mindent, itt sem fajok kiirtása a cél, mint inkább jellegük olyan összehangolása a környezettel, amiben akár boldogok is lehetnek, mert ma csak kevesen azok. De hivatalosan mindenki és itt is lehet megérteni a lényeget.

A földi politika egy logikai ok, ugyanis a földi hatalom megszerzése nélkül nem jöhetne létre olyan új galaktikus szövetség, aminek része a Föld is. Mivel a valóság szabályai szerint egy ismeretlen magyar állampolgár kezébe csak úgy nem adják oda a bolygó feletti hatalmat, erről úgy kell gondoskodnom a magam lehetőségeit maximálisan kihasználva, hogy közben érintetlenül hagyjam az emberiség világát. Bár ez már az ezo sci-fi határát súrolja egy átlagember számára, tételezzük fel, hogy most nem nekik írogatok elsősorban.

Az is tény, hogy a vallásokat sem lehet ebből kihagyni úgy sem, hogy meg sem vagyok keresztelve és foglalkoznom kell azokkal a lényekkel is, akiket mi nemes egyszerűséggel angyaloknak hívunk. Azaz van angyalpolitikám is, viszont a témának földi halandó számára meglehetős bonyolultsága csak szűk mozgásteret enged számomra az érthető és logikus magyarázatokhoz.

Kicsit humorosan ilyenkor azt szoktam mondani egy képességem után szabadon, hogy van benne rendszer.